Monikäyttötalo

 

Huomioi Koronatilanteen tuomat muutokset:  Ryhmäliikunta on keskeytetty toistaiseksi

Ks. ohjeistus   siunsote.fi 

Yläkerran kuntosali on käytössä  ja liikuntasalin voi varata omaan käyttöön.

Liikuntasalin voit varata täältä:

https://kolinseutulaiset.fi/varaustilanne/

 

Monikäyttötalon hallinoijan järjestämissä tilaisuuksissa noudatamme myös  viranomaisten ohjeiden mukaan tehtyä Tilaisuuksien turvallinen järjestäminen toimintaohjetta.

Tietoa Monikäyttötalosta

Ahmovaaran Monikäyttötalo valmistui ja otettiin käyttöön vuoden 2019 loppupuolella.

Talolla voi palata mm. lentopalloa, sählyä ja sulkapalloa sekä järjestää lasten liikuntakerhoja ja perhesählyä. Jokainen voi valita omalle tasolleen sopivan ryhmän. Talossa on myös kuntosali ja kerhotila sekä keittiö ja palvelutila.

Talo toimii myös 4H:n ja useiden yhdistysten kokoontumispaikkana sekä Juuan kansalaisopiston erilaisten kurssien pitopaikkana.

Lähes 300m2:n kokoinen saliosa tarjoaa mahdollisuudet monenlaiseen toimintaan.  Isojen ikkunoiden ja maisemanäkymän ansiosta sali  on viihtyisä myös juhlien ja tilaisuuksien pitopaikaksi.

Palvelutila on vuokrattavissa esimerkiksi hoito- ja hyvinvointialan toimijoiden käyttöön. Vuokrattavissa edullisesti vaikka yksittäisiä päiviä.

Eri rakentamisvaiheissa talkoisiin on osallistunut jo noin 150 henkilöä ja talkootunteja on kertynyt 10 000. Kyseessä on Leaderhanke, mutta merkittävä osa rahoituksesta on tullut yksittäisten perheiden, yhdistysten ja yritysten tuesta.

Monikäyttötalon rakentaminen ja käytön hallinnointi ovat Kolin Seudun Kehittämisyhdistys ry:n tehtäviä.

 

Palvelutilaa vuokrataan esimerkiksi hoitoalan yrittäjien käyttöön

 

Yläkerran kuntosali

 

Kerhotila on mainio paikka, kokousten, nuorten iltojen ja kerhojen järjestämiseen

Iso sali sopii hyvin myös juhlapaikaksi  ja konserttien järjestämiseen

Keittiö

 

Monikäyttötalo sijaitsee 6-tien läheisyydessä, Kolintien varressa, Kolinportin läheisyydessä. Osoite: Kolintie 29, 83950 AHMOVAARA

 

Ahmovaaran Monikäyttötalon rakentaminen oli kolmivuotinen investointihanke, johon on saatu rahoitusta Vaara-Karjalan Leader ry:ltä.