Monikäyttötalo

Ahmovaaran Monikäyttötalo on lähes valmis ja kausilippujen myynti on alkanut. Lähiseudun asukkaat pääsevät harrastamaan edullisesti.

Kuntosali avataan käyttöön tammikuun aikana.

Liikuntasalin käyttövuoroihin  pääset tutustumaan tästä:

 

https://kolinseutulaiset.fi/varaustilanne/

 

Lisätietoa sähköpostilla [email protected]

tai p. 045-2266767

Infoa Monikäyttötalosta

Lähes 300m2:n kokoinen saliosa tarjoaa mahdollisuudet monenlaiseen toimintaan. Isojen ikkunoiden ja maisemanäkymän ansiosta sali  on viihtyisä myös juhlien ja tilaisuuksien pitopaikaksi. Eniten kysyntää on ollut valmistuvasta kuntosalista ja harrastesulkapallosta. Toimintaa on suunniteltu  kaikenikäisille mm. nuorten kokoontumisiltoja, lasten pelikerhoja, ohjattua liikuntaa ja erilaisia jumppia sekä kokoontumisia eläkeikäisille.

Syksyn 2019 aikana on kokoontunut Lentopallo- ja sählyryhmät sekä lasten liikuntakerho.  Kansaisopiston jumppaan ilmottautui heti kolmisenkymmentä osallistujaa. Lisäksi Juuan kansalaisopisto järjestää käsityöpiiriä ja hikihaastetreenit.

Lisäksi talo on ollut 4H:n ja useiden yhdistysten kokoontumispaikkana. Toimintaa järjestetään ja kehitetään kysynnän mukaan.

Palvelutila on vuokrattavissa esimerkiksi hoito- ja hyvinvointialan toimijoiden käyttöön. Vuokrattavissa edullisesti vaikka yksittäisiä päiviä.

Eri rakentamisvaiheissa talkoisiin on osallistunut jo noin 150 henkilöä ja talkootunteja on kertynyt 10 000. Kyseessä on Leaderhanke, mutta merkittävä osa rahoituksesta on tullut yksittäisten perheiden, yhdistysten ja yritysten tuesta.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan hankkeeseen, pyydämme ottamaan yhteyttä yhdistyksen puhelimeen p. 045-2266767 tai sähköpostilla koseke.yhdistys(at)gmail.com. Talkoolaisten whatsappryhmään pääset mukaan laittamalla viestin numeroon 044-9722962

Monikäyttötalon rakentaminen ja käytön hallinnointi ovat Kolin Seudun Kehittämisyhdistys ry:n tehtäviä.

Kyseessä on kolmivuotinen investointihanke, johon on saatu rahoitusta Vaara-Karjalan Leader ry:ltä.

 

Palvelutilaa vuokrataan esimerkiksi hoitoalan yrittäjien käyttöön

 

Yläkerran kuntosali avautuu pian

 

Kerhotila on mainio paikka, kokousten, nuorten iltojen ja kerhojen järjestämiseen

 

Keittiö

 

Monikäyttötalo sijaitsee 6-tien läheisyydessä, Kolintien varressa, Kolinportin läheisyydessä. Osoite: Kolintie 29, 83950 AHMOVAARA