Monikäyttötalo

Ahmovaaran Monikäyttötalo avautuu syksyn  2019 aikana. Pääkäyttäjäryhmä on lähiseudun  ja vapaa-ajan asukkaat.

Lähes 300m2:n kokoinen saliosa tarjoaa mahdollisuudet monenlaiseen toimintaan. Isojen ikkunoiden ja maisemanäkymän ansiosta sali  on viihtyisä myös juhlien ja tilaisuuksien pitopaikaksi. Eniten kysyntää on ollut valmistuvasta kuntosalista ja harrastesulkapallosta. Toimintaa on suunniteltu  kaikenikäisille mm. nuorten kokoontumisiltoja, lasten pelikerhoja, ohjattua liikuntaa ja erilaisia jumppia sekä kokoontumisia eläkeikäisille.

Palvelutila on vuokrattavissa esimerkiksi hoito- ja hyvinvointialan toimijoiden käyttöön. Vuokrattavissa edullisesti vaikka yksittäisiä päiviä.

Eri rakentamisvaiheissa talkoisiin on osallistunut jo noin 150 henkilöä. Kyseessä on Leaderhanke, mutta merkittävä osa rahoituksesta on tullut yksittäisten perheiden, yhdistysten ja yritysten tuesta.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan hankkeeseen, pyydämme ottamaan yhteyttä yhdistyksen puhelimeen p. 045-2266767 tai sähköpostilla koseke.yhdistys(at)gmail.com. Talkoolaisten whatsappryhmään pääset mukaan laittamalla viestin numeroon 044-9722962

Lisäksi kaikki ideat ovat tervetulleita.

Monikäyttötalon rakentaminen ja käytön hallinnointi ovat Kolin Seudun Kehittämisyhdistys ry:n tehtäviä.

Kyseessä on kolmivuotinen investointihanke, johon on saatu rahoitusta Vaara-Karjalan Leader ry:ltä.