Asuminen

Toivotamme tervetulleeksi myös uudet asukkaat näille eläville maaseutukylille, joissa palvelut on lähellä. Tämä alue on näyttänyt vahvuutensa tulevaisuuden asuinpaikkana. Kattava valokuituverkosto ja työssäkäyntimahdollisuudet lähiympäristön taajamiin ja Joensuuhun ovat tuoneet alueelle uusia perheitä.

Lasten päivähoitopaikat löytyvät Ahmovaarasta ja Kolilta. Noin 60 oppilaan kyläkoulu Kolilla on tunnettu hyvästä ilmapiiristään ja kansainvälisyydestään.

Kolin läheisyys eri toimintoineen, Ahmovaaran monikäyttötalo ja useiden kylien yhdistystoiminta tarjoavat monipuoliset harrastusmahdollisuudet.  Metsien virkistyskäyttö ja useat eri kokoiset vesistöt antavat mahdollisuuksia monenlaiseen vapaa-ajan käyttöön.

Jos et ole vielä löytänyt omakotitaloa, rivitaloasuntoa tai sopivaa rakennustonttia, autamme mielellämme asiassa. Alueen myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä on monen eri kunnan / kaupungin puolella. Alueelta on mahdollista löytää myös mukava pihapiiri hevosharrastajalle.

Alla joitakin esimerkkejä myytävistä  kohteista ja ostoilmoituksia sekä vuokrattavista yritystiloista

 

5.11.2019

Vuokrattavana yritystila uudesta Ahmovaaran monikäyttötalosta. Soveltuu esimerkiksi hoito- ja hyvinvointialan palveluyrittäjille. Vuokrattavissa kokoaikaisesti tai edullisesti vaikka yksittäisiä päiviä.

 

 


31.08.2017

Rakennustontti Ahmovaarassa

Useampi tontti myynnissä

Kartassa merkitty Tynin tontti (lohkottava), Ahmovaarantien peltotontti (lohkottava) ja saman tien varressa Sutilan oma tontti (0,7 ha, tieliittymä rakennettava). Katso kuvia alla. Hinta- ja muut tiedustelut Sirpa-Liisa Pääkkönen (slpaakko(at)gmail.com).


Maatilan pihapiiri Tuopanjoella

Hyvin varusteltu omakotitalo nykyaikaisin tilaratkaisuin. Runsaasti muita tiloja esimerkikisi yritys- tai harrastuskäyttöön. Mahdollisuus ostaa myös peltoa. Kontiolahteen matkaa 34 km. Valokuituliittymä. Mukava maisemanäkymä pihapiiristä.
Jos tällaisen kohteen ostaminen on sinulle nyt ajankohtainen, ota yhteyttä. [email protected]/ p. 045-2266767
______________________________________________________________________________________________
24.07.2017

Laajasti remontoitu omakotitalo

Tontilla omakotitalo, n.160m2,ulkorakennus 120m2 ja vanha koulukiinteistö. Omakotitalossa 3mh, tupa, takkahuone, kodinhoitohuone, olohuone,saunatilat,2 vessaa,kylmä ullakko ja kellari. 2 sisäänkäyntiä, toisessa päädyssä katettu terassi.Takapihalla terassi.Vuolukiviuuni ja erillinen vuolukivitakka, ilmalämpöpumppu ja sähkölämmitys lisäksi. Ulkorakennuksessa remontoitu sauna,2 aittaa, hevostalli ja autokatos/puuliiteri. Hevosaitaus valmiina yhdelle hevoselle. Koulukiinteistö ollut varastona viime vuodet, mutta löytyy mm. voimistelusali puolapuineen ja tasainen nurmikenttä pallopeleihin. Oma tontti.  Yhteydenotot vain sähköpostilla. Pyydettäessä lähetän lisää kuvia. mail: halolanpaa(at)yahoo.com

_____________________________________________________________________________________________

Halutaan vuokrata omakotitalo Kolilta, Ahmovaarasta tai Juuan eteläosasta

Ota yhteyttä osoitteeseen [email protected] tai soittamalla yhdistyksen puhelimeen 045-2266767

______________________________________________________________________________________________

Juuan kunnan tontit löytyvät tästä linkistä.  Haja-asutusalueen kohdalta löytyy Kolin läheisyydessä Ahmovaarassa olevat tontit.